El Patí Hoquei debuta a l'Ok Lliga Plata a la pista del Tordera el 10 d'octubre

Els de Joan Carles Vadillo han quedat enquadrats al grup nord de la competició


Temes relacionats

El Patí Hoquei manté el bloc de la temporada passada per intentar l'ascens a Ok Lliga (24/jun/20)


  • Comparteix:

El masculí del Patí Hoquei debutarà a Tordera / Font: Cugat Mèdia

El masculí del Patí Hoquei debutarà a Tordera / Font: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí debuta a la pista del Tordera el 10 d'octubre a la primera jornada del grup nord de l'Ok Lliga Plata. Els vermell-i-negres afrontaran el primer partit com a locals amb la visita del Shum i tancaran la competició amb la visita a la pista del Deportivo Liceo gallec el 8 de maig. El campió puja directament i el segon classificat jugarà la promoció d'ascens davant el tercer o quart classificat per la cua de l'Ok Lliga.

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat militarà per segon any consecutiu a l'Ok Lliga Plata, segona categoria estatal. Els santcugatencs mantenen tota la plantilla de la temporada passada amb l'única baixa de Cesc Maideu que marxa a l'Espanyol. El conjunt lluitarà per assolir l'ascens després de finalitzar la temporada passada en tercera posició.

La plantilla estarà integrada per nou jugadors. Joan Farnés, David Toda, David Yepes, Pau Gilabert, Pol Claramunt, Jordi Pons, Xavi Serrallonga, Carles Domènech i Gerard Peris seran els membres del primer equip masculí.

La competició es divideix en dos grups on els dos campions pugen i els subcampions hauran de jugar una promoció contra el tercer i quart per la cua d'Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.