El Junior femení vol sumar el quart Campionat de Catalunya consecutiu davant el Polo

Les santcugatenques disputen la final a Sant Cugat davant el conjunt barceloní


Temes relacionats

El Junior reforça el seu mig del camp amb el talent de Júlia Strappato (19/jun/20)


  • Comparteix:

Imatge del darrer partit entre el Polo i el Junior a la lliga regular / Font: Cugat Mèdia

Imatge del darrer partit entre el Polo i el Junior a la lliga regular / Font: Cugat Mèdia

Junior i Polo es veuen les cares aquest diumenge, a partir de dos quarts de quatre de la tarda, a les instal·lacions santcugatenques amb la disputa de la final del Campionat de Catalunya. Les santcugatenques volen sumar el qaurt titol consecutiu davant un Polo que és un dels grans dominadors històrics de la competició. El partit servirà per preparar l'inici de la Divisió d'Honor previst pel cap de setmana del 19 i 20 de setembre. La final tindrà aforament limitat de públic.

Duel d'alçada a la final del Campionat de Catalunya on les barcelonines volen acabar amb l'hegemonia de les santcugatenques que sumen tres títols consecutius. El darrer precedent entre tots conjunts al Campionat de Catalunya va ser al 2018 amb triomf blau-i-negre i també amb la victòria al 2017.

A la lliga regular, el Polo es va imposar (1-0) la temporada passada en un matx marcat per la igualtat. Tots dos conjunts arriben a la cita amb ganes d'endur-se el primer titol de la temporada en joc. Els dos equips ja s'han enfrontat a la primera fase de la competició amb empat (1-1).

Una de les capitanes de l'equip Carlota Petchamé diu que l'equip està preparat per competir, tot i les circumstàncies actuals de la crisi del coronavirus. El matx també servirà per veure les incorporacions de la portera xilena Nati i de la jove promesa Júlia Strappato.

El CD Terrassa suma 26 títols catalans seguit del Polo, amb 21, i tanca el podi de dominadors de la competició, el Junior, amb 10.






Carlota Petchamé

Amb moltes ganes de jugar i guanyar la final, tot i les circumstàncies actuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.