El Junior masculí planta cara davant el totpoderós Atlètic Terrassa, però acaba perdent

Els santcugatencs han estat a punt de sumar un punt al camp d'un dels favorits per guanyar la lliga

Temes relacionats

Oriol Torras, nou entrenador de l'equip masculí del Junior d'hoquei herba (27/mai/20)

El Junior ha iniciat la lliga amb derrota / Font: Jaume Farrés

L'equip masculí del Junior ha inciat la Divisió d'Honor amb derrota (3-1) al camp de l'Atlètic de Terrassa en un matx on els santcugatencs han tingut opcions de puntuar en tot moment. Els blau-i-negres, que han estrenat tècnic amb Uri Torras, han fet un partit molt seriós i plantejant molts dubtes a un Atlètic que és un dels clars aspirants a guanyar el títol. Oriol Bozal ha fet el gol santcugatenc en un penal còrner. El Junior rebrà la propera jornada el CD Terrassa.

Satisfacció i reforç moral per als propers partits. Aquest és el positivisme del tècnic, Oriol Torras, després de la derrota a Terrassa. El nou tècnic assenyala que el resultat és dolent, però es mostra content per plantar cara a tot un Atlètic al seu camp.

El matx ha començat amb un gol dels locals al quart d'hora d'Albert Beltran de penal còrner. La reacció blau-i-negre ha trigat en arribar, al tercer quart. Oriol Bozal ha establert l'empat en un penal còrner que feia somiar amb un punt. La possibilitat s'ha esvaït cinc minuts després quan Marc Bolto de penal còrner ha marcat el 2 a1.

El Junior ho ha seguit intentant, però a cinc minuts per al final, Quim Malgosa ha establert el definitiu 3 a 1. El proper rival dels blau-i-negres és el CD Terrassa que arriba a la cita després de caure (2-6) davant el Polo.

Uri Torras

Marxo satisfet amb la feina feta pels jugadors i el joc ens reforça per als propers partits.