El Patí Hoquei femení assoleix una victòria històrica davant el Voltregà a l'OK Lliga

Les santcugatenques s'han imposat davant un Voltregà que és un dels clars candidats al títol

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (3-2) el Voltregà a l'estrena oficial de la temporada a l'Ok Lliga al grup B. Les de Beto Borregán han superat un conjunt osonenc que és un dels clars candidats a guanyar la competició. Una sòlida defensa, amb una gegant Cristina Eliè sota pals, i una direcció ofensiva magistral d'Alba Ambròs han certificat un triomf històric.

Darrer minut de joc i el Patí Hoquei defensa en inferioritat el 3 a 2. La portera Cristina Eliè i una defensa molt concentrada eviten l'empat final. Bogeria de totes les jugadores en superar un rival que jugarà competició europea i que és un candidat a guanyar la lliga.

La pinya final indica que aquest conjunt està cridat a fer grans coses aquesta temporada amb un bloc jove, però amb molta qualitat.

El primer quart d'hora del matx s'ha vist un Patí Hoquei excels en atac i en una piconadora que buscava qualsevol escletxa per sortir al contraatac. El gol d'Andrea Massons ha fet justícia al minut cinc sobre el que s'ha vist a la pista.

Les visitants han intentat retallar distàncies, però Cristina Eliè ha demostrat les seves qualitats. Alba Ambròs ha començat amb el repertori de qualitat i ha establert el 2 a 0.

Quan la mitja part estava a punt d'arribar, Cristina Barceló ha posat el 2 a 1 al lluminós.

A la represa, els dos equips han seguit amb una lluita ferotge i un bon treball de les dues porteres que han tingut feina extra. Alba Ambròs ha marcat el tercer en aquesta falta directa i ha completat una brillant actuació.

Les visitants no s'han rendit i han marcat el 3 a 2 a través de Laura Barcons. El cop més dur ha arribat a falta d'un minut i mig amb l'expulsió de Maria Pujadas. Defensar en inferioritat els atacs ferotges del Voltregà.

3 a 2 final i tres punts d'or per iniciar la lliga. El tècnic, Beto Borregán, ha lloat la tasca feta per les jugadores tant en atac com en defensa.

Les vermell-i-negres tornaran a jugar a casa la propera jornada davant l'Igualada.

Beto Borregán

L'equip ha competit molt bé tant en atac com en defensa amb un primer quart d'hora molt bo.