Un Patí Hoquei femení ple d'efectivitat supera el Vila-sana i ja és segon a la classificació

El fortí del Pav 2 continua inexpugnable i el Patí Hoquei supera el Vila-sana en un duelt d'alt nivell

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (4-2) el Vila-sana la sisena jornada del grup B de l'OK Lliga. Les santcugatenques han anat sempre per davant en el marcador davant un conjunt lleidatà que ha lluitat fins al final. Les de Beto Borregán són segones, a un sol punt del líder, el Palau, amb qui s'enfronten la propera jornada.

Pati Hoquei i Vila-sana han ofert un bon espectacle sobretot amb un ritme elèctric d'atacs constants. Qui primer ha obert el marcador ha estat la santcugatenca Txell Gimeno al minut quatre per posar l'1 a 0.

Dos minuts més tard, Alba Ambrós ha marcat el 2 a 0 en un inici fulgurant de les de Beto Borregán. El Vila-sana ha volgut reaccionar ràpid i Joana Comas de penal ha establert el 2 a 1 abans d'arribar al descans.

El gol psicològic per anar als vestidors obra d'Andrea Massons ha deixat glaçat l'equip lleidatà. A la represa, Txell Gimeno ha establert el 4 a 1 que semblava certificar el triomf.

Un minut després, el Vila-sana ha marcat el segon i 16 minuts per jugar. El matx ha embogit, d'una porteria a l'altra sense cap tipus d'aturador i les porteres han treballat sense límit.

Finalment 4 a 2 per a les santcugatenques que es mantenen invictes al Pav 2. El tècnic, Beto Borregán, ha dit que "cal tocar de peus a terra" i que l'objectiu és el mateix "competir cada partit". Borregán vol evitar cap tipus d'eufòria i seguir pel mateix camí.