Golejada d'escàndol del Junior que suma el primer triomf a la lliga davant el Línia 22

Els santcugatencs han superat contundentment per 7 a 0 el conjunt egarenc


  • Comparteix:

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba assoleix el primer triomf a la Divisió d'Honor després de superar (7-0) el Línia 22 a la jornada 7 de competició. Els santcugatencs han sentenciat el partit al primer quart amb un (3-0) que ha evidenciat la superioritat blau-i-negra. Els d'Oriol Torras s'allunyen de la zona de descens i visiten el Club de Campo, cinquè classificat, la propera jornada.

Sortida elèctrica del Junior que al minut 3 establia l'1 a 0 gràcies a Pablo Espino. Un gol que ha donat ales i confiança als locals. Després de tres penals córners consecutius, Oriol Salvador ha marcat el segon com un autèntic home d'àrea. I dos minuts més tard, Jordi Farrés ha establert el 3 a 0 en un primer quart per emmarcar.

Al segon quart, el Línia 22 ha disposat d'un penal córner que el porter del Junior ha desviat amb una molta bona aturada. Els egarencs, noquejats, han vist com Oriol Bozal ha marcat el quart amb el temps exhaurit del segon període.

A la represa, festival golejador santcugatenc. Arnau de Bruin, Jordi Farrés, bigolejador, i Ton Elías han marcat tres gols més que han certificat el 7 a 0 final.

El tècnic del Junior, Oriol Torras, ressalta "la bona feina dels jugadors" i sobretot "l'encert des del penal córner que en les altres jornades no han tingut".





Oriol Torras

Avui hem estat encertats en el penal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.