El Patí Hoquei colidera l'Ok Lliga Plata després de superar el Manlleu

Els santcugatencs encadenen dues victòries consecutives i segueixen invictes

El Patí Hoquei s'imposa a un dels favorits a l'ascens / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (5-3) al Manlleu en un enfrontament molt igualat i treballat a la quarta jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els santcugatencs han anat sempre per davant al marcador i han estat capaços de fer bona l'avantatge i no deixar-se sorpendre en el debut dels osonencs a la competició. Els vermell-i-negres, colíders amb un partit pendent contra el Jolaseta, sumen un empat i dues victòries.

Els visitants han incomodat des del primer minut al Patí Hoquei Club Sant Cugat, que no ha sigut capaç d'imposar el seu joc i els contraatacs s'han convertit amb la seva millor arma. Així ha obert el marcador el capità Pau Gilabert (1-0), amb una jugada individual de mèrit. Poc després, Joan Farnés ha encarrilat el partit (2-0).

Tot i l'avantatge, els locals han continuat patint per frenar l'ofensiva osonenca, que s'ha topat amb una actuació magistral del porter santcugatenc. El Manlleu ha retallat distàncies (2-1) abans d'arribar al descans en una jugada polèmica i molt protestada. Pau Gilabert ha rebut una possible falta i mentre estava estès a terra ha vist com el seu equip encaixava el primer gol de la tarda.

A la represa hi ha hagut opcions per als dos conjunts, però de nou els locals, amb un tir creuat i potent de Carles Domènech, han colpejat primer (3-1). Ha sigut un miratge, perquè pràcticament en la següent acció els osonencs han tornat a anotar (3-2).

Però al Patí Hoquei Club Sant Cugat no li ha entrat els nervis i les dianes dels bigolejadors Joan Farnés i Carles Domènech (5-2) han signat la sentència del Manlleu, que només ha pogut maquillar el lluminós a un minut del final (5-3).

Amb aquest triomf, els santcugatencs segueixen invictes i es col·loquen segons, amb 7 punts, empatats amb el filial del Liceo.