El Junior torna amb les mans buides de Madrid i continua a la part baixa de la taula

Els santcugatencs no han pogut vèncer a un Club de Campo que opta al títol de lliga

Els santcugatencs perden al camp del Club de Campo / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba perd (3-0) al camp del Club de Campo a la vuitena jornada de la Divisió d'Honor. Els d'Oriol Torras cauen contra un dels equips que opten pel títol de lliga. Els santcugatencs no acaben d'arrancar i segueixen a la part baixa de la classificació amb només 5 punts.

El Club de Campo ha començat amb millor peu que els blau-i-negres i ja, al minut 5, han anotat el primer gol gràcies a Ignacio Abajo. Els madrilenys no han trigat molt més en anotar el segon, al minut 12, Diego Usoz ha deixat el (2-0) al lluminós.

El Junior ha aconseguit entrar al partit i la reacció dels visitants els ha permès competir. Malgrat l'esforç, els santcugatencs no han trobat el premi a la porteria rival.

A la represa, un gol de Quique Zorita, en una jugada de penal córner, ha deixat el marcador final de (3-0). Els locals han anotat després de no tenir prácticament cap ocasió en el tercer quart.

En el darrer quart, s'ha vist un bon joc d'ambdós equips, però el marcador ja no s'ha mogut més.

El tècnic, Oriol Torras, admet que els seus jugadors han començat "adormits" i "espessos" i que per això han concedit els dos primers gols tan ràpid. Malgrat això, l'entrenador del Junior marxa satisfet per la "intensitat" i "l'esforç" que han deixat els seus jugadors al camp.

La próxima jornada els blau-i-negres rebran al RS Tenis, rival directe per la permanència.