Derrota inesperada del Junior que les fa perdre la condició d'invictes

Les santcugatenques perden (3-2) per primer cop aquesta temporada al camp del Sardinero

Les santcugatenques perden la condició d'invicte / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior perd (3-2) al camp del CH Sardinero en la vuitena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les de Marcel Malgosa han conegut la derrota per primera vegada en aquesta temporada i, perden així, la condició d'invicte. Les blau-i-negres es mantenen en la tercera posició i la propera jornada visitaran el camp del Club Egara.

El partit ha començat amb un gol molt matiner de les locals. En el minut 5, Sofía Belén ha avançat a les de Santander. La resposta de les santcugatenques ha arribat al segon quart amb un gol de Laura Bosch. El marcador final al descans era d'1-1.

A la represa, el Junior ha marcat l'1-2 en un penal córner transformat per Maialen Garcia. S'ha arribat al darrer període amb un marcador favorable a les santcugatenques, però en dues jugades transformades, un altre cop, per Sofía Belén, el Sardinero ha donat la volta al marcador i s'ha endut la victòria.

La propera jornada, el Junior torna a jugar fora, aquest cop al camp del Club Egara, en el partit corresponent a la novena jornada de lliga.