Remuntada fulgurant del Patí Hoquei davant el Vilafranca que el situa en zona d'ascens

Un doblet de Joan Farnés i una diana de Carles Domenech serveixen perquè els santcugatencs superin el Vilafranca

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (3-1) el Vilafranca a la jornada 6 de l'Ok Lliga Plata Nord. Els santcugatencs han hagut de remuntar el gol inicial dels vilafranquins en el darrer quart d'hora de partit. Un doblet de Joan Farnés i una diana de Carles Domènech han fet possible el triomf vermell-i-negre per continuar en zona d'ascens. Els de Joan Carles Vadillo són segons, en posició d'ascens directe a Ok Lliga.

Duel vibrant entre dos equips que lluiten per retornar a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El ritme del matx ha estat elèctric sense cap tipus de treva. Els santcugatencs han gaudit de les primeres ocasions clares del partit i només el porter David Arellano ha impossibilitat les dianes vermell-i-negres.

Els vilafranquins també han gaudit d'oportunitats clares per obrir el marcador, però sense encert. Qui si ha trobat el camí ha estat el visitant Enric Martí en una ràpida jugada. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans.

La segona part ha estat una festa de l'hoquei patins. Ocasió inicial dels santcugatencs a la represa i falta directa aturada per David Toda. I d'una porteria a l'altra, falta directa de Pau Gilabert que no troba el gol.

I penal per als vilafranquins que David Toda sota pals evita el segon dels visitants. Últim quart d'hora i remuntada local. Joan Farnés ha empatat el matx en un moment clau del partit. Carles Domènech ha marcat el segon amb l'estic preparat per posar el 2 a 1. I el tercer, obra del bigolejador Farnés, amb els vilafranquins jugant de cinc i sense porter.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, ha volgut ressaltar "el caràcter de l'equip i la capacitat de creure en la remuntada".

Un Patí Hoquei que ocupa zona d'ascens i que la propera jornada visita la pista de l'Areces asturià, cuer.