El Patí Hoquei Sant Cugat femení cau davant el Voltregà en un duel ajustat

Les santcugatenques encadenen dues derrotes consecutives contra rivals de la part alta


  • Comparteix:

Tot i el hat trick d'Andrea Massons l'equip no ha pogut puntuar / Font: Cugat Mèdia

Tot i el hat trick d'Andrea Massons l'equip no ha pogut puntuar / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (4-3) a la pista del Voltregà a la vuitena jornada del grup B de l'OK Lliga. Les de Beto Borregán han estat a punt de remuntar un desavantatge de 3 gols, però finalment no han aconseguit puntuar. Aquesta derrota deixa a les santcugatenques quartes, que tenen la pròxima cita davant l'Igualada el diumenge que ve.

L'inici del partit ha estat trepidant. Els dos equips han buscat apoderar-se del control i han imposat un ritme alt, amb accions perilloses i atacs constants.

Aquesta velocitat de joc, obligada pel nivell d'ambdues plantilles, ha provocat nombroses imprecisions que s'han traduït en contraatacs. Així ha arribat el primer gol del Voltregà (1-0), obra de Laura Barcons, després d'una pèrdua en zona ofensiva de les visitants.

Tot i que el gol ha donat més confiança a les de casa i han aconseguit ser més dominadores, les vermell-i-negres també han gaudit d'ocasions per igualar el marcador, però han arribat al descans perdent (1-0).

Al començament de la segona meitat s'ha reafirmat el control del Voltregà, que ha aconseguit anotar dues vegades més (3-0) i deixar el matx pràcticament sentenciat.

De tota manera, les santcugatenques no han donat el partit per acabat i, gràcies a dos gols d'Andrea Massons, han estat capaces de posar la por al cos al Voltregà (3-2). Una altra pèrdua en fase de construcció ha significat la quarta diana local (4-2), anotada per Judit Burgaya. Les vermell-i-negres han respost de manera immediata amb una altra acció d'Andrea Massons (4-3), però ha sigut insuficient per assumir l'empat.

El tècnic, Beto Borregán, ha ressaltat que "les noies han fet un partidàs, molt seriós, arribant moltíssim a porteria" i ha confessat el "sentiment agredolç" que li ha deixat el resultat final.

La propera jornada, el Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a jugar fora, aquest cop a la pista de l'Igualada, l'últim classificat, en el partit corresponent a la novena jornada de competició.


Beto Borregán

Les noies han fet un partidàs, molt seriós, arribant moltíssim a porteria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.