El Junior pateix per superar el Tennis amb un final d'infart i molt polèmic

Els santcugatencs sumen tres punts molt importants davant els càntabres per sortir de la zona baixa

L'equip masculí del Junior supera (3-2) el Tennis a la novena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba i s'allunya de la part baixa de la taula. Els santcugatencs han patit per sumar els tres punts en una darrera jugada molt polèmica a l'àrea santcugatenca on els visitants han demanat un possible penal córner. Oriol Bozal, de penal córner, Pol Ribó i Pau Masip han estat els golejadors blau-i-negres. Els santcugatencs afronten doble jornada aquesta setmana amb un primer matx aquest divendres al camp del Jolaseta i diumenge visiten el camp del San Pablo Valdeluz.

Patiment final, però victòria molt important per al Junior. Amb 3 a 2 favorable per als santcugatencs, els càntabres demanen peus i joc perillós dels locals i penal córner, però l'àrbitre decideix que els visitants són els que han comès peus en atac i per tant falta a favor del Junior. Els àrbitres s'han reunit per prendre una decisió final. Passats uns minuts, falta a favor del Junior. Després d'aquesta acció final del matx.

El partit ha estat marcat per la igualtat. El primer quart ha tingut un dominador únic, el Junior. I el gol ha arribat ben aviat gràcies a Pau Masip. I encara han disposat d'una ocasió per fer el 2 a 0, però han errat a l'àrea. Al segon quart també ha començat molt bé per als blau-i-negres que han fet el segon en una gran jugada col·lectiva que ha finalitzat el jugador juvenil Pau Ribó. El Tennis ha estirat línies i en un penal córner, a les acaballes d'aquest període, ha marcat el 2 a 1.

A la represa, el Junior ha disposat de dos penals córners sense encert de cara a gol. Un tercer quart de màxima igualtat. El darrer període ha estat marcat pels atacs blau-i-negres. Els d'Oriol Torras han disposat de tres penal córners i en el darrer ha arribat el tercer gol. Oriol Bozal ha fet una magnífica rematada i que semblava sentenciar el matx.

Res d'aixó ha succeït perquè el Tennis ha marcat el 3 a 2 a dos minuts per acabar el matx. Finalment els tres punts s'han quedat a Sant Cugat. El tècnic, Oriol Torras, ressalta la bona feina de l'equip, però lamenta el patiment i relaxació de l'últim quart on no es poden permetre aquest tipus d'errades defensives".