El Junior femení derrota per la mínima al Club Egara i continua a la zona alta de la taula

Les santcugatenques tornen al camí de la victòria després de l'accident a Santander

El Junior guanya a l'Egara amb un solitari gol de Júlia Strappato / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior supera al Club Egara (0-1) en la novena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les noies de Marcel Malgosa s'han retrobat amb el triomf en un duel igualat, amb poques oportunitats, que s'ha resolt amb un solitari gol de Júlia Strappato. Les blau-i-negres segueixen en tercera posició i la pròxima jornada rebran a l'Atlètic Terrassa.

El Junior ha estat dominador del primer quart, però no ha aconseguit transformar el control en ocasions reals. La millor opció ha estat un penal córner que han errat les visitants.

Les santcugatenques han executat una pressió més alta en l'inici del segon parcial. No ha fet efecte i gairebé no han robat pilotes en zona perillosa. Tot i tenir la possessió, a causa de les constants imprecisions i el correcte posicionament del contrari, no han creat gaire perill.

De fet, han estat les locals qui han gaudit d'un penal córner, defensat de manera excel·lent per les blau-i-negres. Al descans s'ha arribat amb empat a zero.

En el tercer quart, el Junior ha trobat el premi en una jugada de penal córner, marcat per Júlia Strappato, i ha pogut disputar la resta de l'enfrontament sense la pressió d'anotar, però havent de contenir els atacs de l'Egara, que ha tingut més presència en la darrera part.

Les visitants, en alguns trams, han estat més replegades i han buscat jugades ràpides al contraatac. Tot i això, han gaudit d'una ocasió molt clara per sentenciar el partit, després d'una recuperació en zona atacant i el posterior tir que ha aturat la portera local. El marcador ja no s'ha mogut i el Junior s'ha emportat els tres punts per la mínima.

El tècnic, Marcel Malgosa, ha donat valor a la victòria aconseguida i ha explicat que han fet "un partit molt serio i sòlid, sobretot en defensa".

La propera jornada jugarà a casa davant l'Atlètic Terrassa, que arribarà com a vuitè classificat amb 11 punts.

Marcel Malgosa

Tres punts importantíssims en un camp molt complicat i venint d'una derrota inesperada.