L'aposta decidida pel planter del Junior d'hoquei herba té continuïtat al primer equip

5 juvenils ja han debutat amb el primer equip masculí i femení del Junior


Temes relacionats

El Junior pateix per superar el Tennis amb un final d'infart i molt polèmic (22/nov/20)

El Junior femení derrota per la mínima al Club Egara i continua a la zona alta de la taula (22/nov/20)


  • Comparteix:

Tres jugadores juvenils del Junior ja han debutat amb el primer equip / Font: Junior FC

Tres jugadores juvenils del Junior ja han debutat amb el primer equip / Font: Junior FC

El planter del Junior d'hoquei herba segueix sent important als dos sèniors masculí i femení amb el debut de cinc integrants aquesta temporada. Ainhoa Ballesteros, Tere Lima i Anna Gardsjord han disputat minuts amb el primer equip a la Lliga Iberdrola. El cas més significatiu és el del masculí on Pol Ribó i Pablo Espino s'han consolidat amb el conjunt d'Oriol Torras i ha marcat un gol cadascú a la competició.

La factoria del Junior continua a ple rendiment i el planter continua sent la pedra angular del projecte. El primer equip masculí ha fet un canvi de rumb molt important amb l'arribada del tècnic, Oriol Torras, i la marxa de jugadors importants a la categoria. Aquest fet ha suposat una major aposta pel planter i això ja s'ha vist reflectit aquesta temporada.

Una plantilla molt jove i amb jugadors experts com Oriol Malgosa, Oriol Salvador, Marc Perellón o Franc Di Mercurio que exerceixen com a líders dins i fora del camp. Dins d'aquesta plantilla hi ha dos jugadors juvenils que estan destacant amb un paper important. Pablo Espino i Pol Ribó que han tingut destacades actuacions i que són el mirall per a la resta del planter.

Al primer equip femení ja s'han produït tres debuts amb Ainhoa Ballesteros, Tere Lima i Anna Gardsjord. Cris Torres també ha anat convocada, però no ha disputat cap minut. L'equip blau-i-negre segueix apostant pel talent local i de fet ja fa moltes temporades que hi ha jugadores consolidades del planter com Anna Gil o Mariona Serrahima entre d'altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.