El Patí Hoquei femení cau per 3 a 1 a la pista del cuer i encadena tres derrotes consecutives

Les santcugatenques han pagat molt cara la manca d'encert i aquesta patacada les situa fora del play-off pel títol

Font: Club Patí Hoquei Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (3-1) el partit corresponent a la novena jornada de l'OK Lliga femenina a la pista de l'Igualada, equip que fins ara desconeixia la victòria. Les noies dirigides per Beto Borregán han desaprofitat incomptables ocasions de gol i tot i no fer un mal partit, l'equip marxa d'Igualada amb molt males sensacions a causa del gran desencert de cara a porteria durant tot el partit. Les santcugatenques encadenen la tercera derrota consecutiva i ocupen la cinquena posició.

El partit ha començat amb ocasions a totes dues porteries i amb les locals dominant una mica en el joc, ja que durant aquell tram han disposat de la pilota més estona i han disposat de més oportunitats com per exemple una doble a 15 minuts per a la mitja part que no han pogut convertir. Després d'aquesta jugada, el Sant Cugat ha reaccionat i ha passat a ser l'equip dominador i a 10 minuts per al final un temps mort ha tallat la dinàmica.

Tot just després, el partit ha agafat una dinàmica d'anada i tornada amb dues ocasions molt clares de gol consecutives, una a cada porteria i en un dels contraatacs Arés Noguera de l'Igualada ha vist una targeta blava que deixava les locals amb tres i forçava una falta directa a favor del Sant Cugat. Aida Anton ha estat l'encarregada d'executar-la, però l'ha fallat. A més a més les santcugatenques no han pogut aprofitar la superioritat numèrica després de la falta. El Sant Cugat ha continuat atacant i a un minut i mig del final ha disposat d'una oportunitat claríssima per al 0 a 1 i després d'errar-la, a escassos segons per al descans, les locals en un toc de sort i després d'uns quants rebots Arés Noguera ha aconseguit el primer gol de partit posant l'1 a 0 provisional.

A la represa, les jugadores de Beto Borregán s'han esperonat i han començat a atacar i atacar en cerca de l'empat. Durant uns minuts, el Sant Cugat ha imposat setge a la porteria de l'Igualada i l'han començat a bombardejar amb tirs cada cop més freqüents. Xuts llunyans, passades de la mort , rebots, les santcugatenques han buscat el gol per terra, mar i aire, però la resistència estoica de l'Igualada ha donat els seus fruits, i en un contraatac Laia Cid ha posat el (2-0) al lluminós.

Tot i el cop dur, el Patí Hoquei femení no s'ha donat per vençut i ha continuat buscant el gol amb molta insistència. Després del (2-0) el Sant Cugat ha fet dos pals i ha desaprofitat un contraatac amb una passada de la mort que ha anat un pèl enrere abans que Alba Ambrós anotés el gol de l'esperança a dos minuts pel final del partit. El partit estava en un moment molt tens, ja que ambdós equips estaven amb nou faltes i qualsevol infracció suposaria concedir una falta directa. Pocs segons després del (2-1) les santcugatenques han fet la desena falta que ha estat la sentència definitiva. Carla Claramunt ha anotat la falta directa quan restava menys d'un minut, així confirmant el (3-1) definitiu.

El pròxim partit del Patí Hoquei femení és el proper dissabte a dos quarts de set de la tarda a casa contra el CHP Bigues i Riells, partit decisiu per a posar fi a aquesta mala ratxa de resultats i tornar a posar-se en posicions de playoff pel títol.