El Junior femení defensa la segona posició al camp del CD Terrassa, cinquè classificat

Les santcugatenques juguen aquest dissabte a dos quarts d'una del migdia a camp egarenc


  • Comparteix:

El Junior juga aquest dissabte al camp del CD Terrassa / Font: Cugat Mèdia

El Junior juga aquest dissabte al camp del CD Terrassa / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior torna, després de 15 dies de confinament, a competir i ho farà aquest dissabte a dos quarts d'una del migdia al camp del CD Terrassa en matx corresponent a la jornada 11 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques disputen el darrer partit abans de la disputa de la Copa de la Reina de València. Les de Marcel Malgosa, segones, visiten les egarenques, cinquenes, i que vénen de caure golejades (2-6) davant l'Egara.

15 dies sense jugar per la Covid-19, però amb moltes ganes de competir. Aquest és el missatge que ha traslladat el tècnic, Marcel Malgosa, de les jugadores portes enfora. Un partit important per consolidar la segona plaça i ser caps de sèrie a la Copa de la Reina.

L'equip ha jugat vuit partits amb un balanç de sis victòries, un empat i una desfeta. Les blau-i-negres encara tenen dos partits pendents davant el Polo i l'Atlètic de Terrassa ajornats pel coronavirus.

El tècnic, Marcel Malgosa, ressalta "la dificultat del rival que ha fet una molt bona primera volta amb l'excepció de l'últim partit". "Són tres punts vitals per afrontar amb garanties la Copa de la Reina" ressalta Malgosa.




Marcel Malgosa

Tornem a competir després del confinament i tenim moltes ganes de guanyar a Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.