El Junior supera el CD Terrassa i acaba la primera volta en segona posició

Les santcugatenques seran cap de sèrie al sorteig de la Copa de la Reina que es disputa la setmana que ve

El Junior Femení finalitza la primera volta en segona classificació / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior guanya (1-3) contra el CD Terrassa a la jornada 11 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. El partit ha estat força igualat i s'ha decidit al darrer quart. Amb aquesta victòria, les blau-i-negres acaben segones la primera volta i seran cap de sèrie a la Copa de la Reina que es disputa la propera setmana a València.

A l'inici del partit, les santcugatenques s'han avançat amb un gol de Georgina Oliva, però dos minuts més tard, les locals han igualat el lluminós en un penal córner transformat per Estel Forné. En els següents dos quarts, el marcador no s'ha mogut.

En el darrer quart han tornat els gols al camp del Terrassa. En el minut 57, Mariona Serrahima ha anotat en un penal córner permetent a les visitants avançar-se en el marcador. A 8 minuts d'arribar al final del matx, l'àrbitre ha assenyalat penal favorable a les santcugatenques. Mariona San José la transformat i ha situat el marcador final d'1-3.

El tècnic, Marcel Malgosa, s'ha mostrat força "content" per la victòria, sobretot peque les seves jugadores han fet "un partit de menys a més".

La Lliga Iberdrola d'hoquei herba tornarà el 14 de febrer de 2021. Les santcugatenques iniciaran la segona volta a casa davant l'UD Taburinete.