El Junior planta cara davant el Polo, però els barcelonins imposen la seva llei al darrer quart

Els santcugatencs tanquen la primera volta de campionat en setena posició i ja es preparen per la Copa del Rei

L'equip masculí del Junior perd (1-4) davant el Polo i tanca la primera volta de campionat de la Divisió d'Honor d'hoquei herba en setena posició. Els santcugatencs han competit de tu a tu davant un dels grans favorits al títol. Dos doblets dels barcelonins Marc Miralles i Xavier Lleonart han enterrat les opcions de victòria blau-i-negra, tot i el gol de Jordi Farrés que ha posat el 2 a 1 al marcador. Al darrer quart, el Polo ha sentenciat amb dues dianes que han evidenciat la superioritat dels visitants. Els d'Oriol Torras preparen la Copa del Rei que es disputa el proper divendres a València.

El primer quart ha estat ensopit i sense cap ocasió clara. Molta lluita tàctica entre Junior i Polo. En el segon període, David Alegre ha fet una llarga conducció i ha provocat el primer penal córner del matx, però mal executat pels barcelonins que s'han quedat sense el premi d'intentar obrir el marcador.

El Junior també ha gaudit d'una ocasió clara, però que no ha trobat cap rematador. El Polo ha disposat de dos penal córner més i en el tercer, Marc Miralles ha posat el 0 a 1. Amb aquest curt avantatge s'ha arribat al descans.

A la represa, els barcelonins han posat el 0 a 2 obra de Xavi Lleonart en una bona jugada col·lectiva. Els blau-i-negres s'han refet del cop i Jordi Farrés, en el primer penal córner dels santcugatencs, ha retallat distàncies situant l'1 a 2.

L'últim quart ha estat de domini barceloní i prova d'això és el primer avís que han tingut els visitants en un u contra u davant el porter blau-i-negre que han errat de manera incomprensible. Qui no ha perdonat ha estat Xavi Lleonart d'stroke situant l'1 a 3. I la golejada l'ha tancat Marc Miralles amb una bona definició des del penal córner.

El tècnic del Junior, Oriol Torras, ressalta que l'equip ha competit molt bé, però "hi ha moments dels partits que marxem i ens fa perdre molts punts". Els santcugatencs tornaran a la lliga el 14 de febrer.

Oriol Torras

Hem competit tres dels quatre quarts, però no podem desaparèixer en un quart perquè ens fan perdre els partits.