El Junior cerca les semifinals de la Copa del Rei davant un vell conegut, el FC Barcelona

Els santcugatencs juguen aquest divendres els quarts de final de la Copa davant el Barça a València a tres quarts d'una del migdia


Temes relacionats

Un solitari gol del Barça enfonsa el Junior al pou de la classificació (11/oct/20)


  • Comparteix:

Imatge del partit de lliga entre el Junior i el FC Barcelona / Font: Jaume Farrés

Imatge del partit de lliga entre el Junior i el FC Barcelona / Font: Jaume Farrés

L'equip masculí del Junior afronta amb optimisme els quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei herba que l'enfronten amb el FC Barcelona aquest divendres, a tres quarts d'una del migdia, a València. Tots dos equips cerquen una plaça a les semifinals davant el guanyador de l'Egara- CD Terrassa. Santcugatencs i barcelonins s'han vist les cares aquesta temporada amb triomf blaugrana (0-1) a la Divisió d'Honor.

"Ens coneixem molt, sabem com juguen i també que és un equip que sap com vol guanyar". Tota una declaració d'intencions del tècnic del Junior, Oriol Torras. L'entrenador blau-i-negre viurà un matx especial perquè s'enfronta amb el seu exequip durant les últimes quatre temporades.

A la lliga regular, tots dos equips presenten números molt semblants amb un bon inici blaugrana a la competició. El FC Barcelona és sisè amb 17 punts amb un balanç de cinc triomfs, dos empats i quatre derrotes.

Els santcugatencs són setens amb 11 punts després de guanyar tres partits, empatar-ne dos i perdre sis. Els santcugatencs van finalitzar en quarta posició a la darrera edició del torneig del ko.




Oriol Torras

Els dos equips ens coneixem molt i sabem que serà un matx molt difícil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.