El Junior femení afronta un repte majúscul a la Copa de la Reina davant la Complutense

Les santcugatenques es jugaran l'accés a les semifinals davant les madrilenyes aquest divendres a tres quarts d'una a València


  • Comparteix:

Imatge del matx entre el Junior i la Complutrense a la lliga / Font: Cugat Mèdia

Imatge del matx entre el Junior i la Complutrense a la lliga / Font: Cugat Mèdia

Difícil test als quarts de final de la Copa de la Reina d'hoquei herba per al Junior femení davant la Complutense aquest divendres, a tres quarts d'una del migdia, a València. Les santcugatenques, segones a la lliga, s'enfronten amb les madrilenyes, terceres, en un partit molt igualat entre dos aspirants que lluitaran per aixecar el títol. L'únic enfrontament d'aquesta temporada entre els dos equips va caure del bàndol santcugatenc amb triomf (3-1).

Club de Campo, Junior i Complutense són els favorits per endur-se el títol perquè ja fa moltes temporades que dominen les diferents competicions. El sorteig ha volgut que les blau-i-negres tinguin un inici molt complicat. En cas de guanyar i accedir a les semifinals, el rival sortiria de l'emparellament entre el Polo i el CD Terrassa.

Optimisme de l'expedició blau-i-negra, tot i la dificultat del rival, el tècnic, Marcel Malgosa, ressalta que "l'equip té un gran repte i sempre respon". "Arribem amb bones sensacions al matx i en bona dinàmica" assegura Malgosa.

La capitana de l'equip, Carlota Petchamé, ha analitzat la Complutense. "Hem de ser efectives a les dues àrees i estar atentes sobretot al seu penal córner". "Treuen molt rendiment d'aquesta jugada" alerta Petchamé.

El Junior va quedar eliminat als quarts de final davant el Taburiente la passada edició.







Carlota Petchamé

Hem d'estar atentes perquè amb el seu flick fan molt mal.

Marcel Malgosa

Arribem anímicament molt bé i aquest equip li agraden els reptes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.