El Junior femení supera la Complutense i accedeix a les semifinals de la Copa de la Reina

Les santcugatenques s'enfrontaran aquest dissabte al CD Terrassa (10.30 h)

Les jugadores del Junior celebren l'accés a semifinals / Font: RFEH

L'equip femení del Junior ha superat la Complutense (2-1) i accedeix a les semifinals de la Copa de la Reina d'hoquei herba. Dos gols d'Andrea Alonso i Júlia Strappato han servit per superar el conjunt madrileny. Les de Marcel Malgosa s'enfrontaran ara al CD Terrassa aquest dissabte, a dos quarts d'onze del matí, per aconseguir una plaça a la final de diumenge a València.

El Junior ha fet els deures i ha pogut superar la Complutense en un duel d'alt nivell entre dos dels millors conjunts de l'hoquei herba estatal. Les santcugatenques han sortit molt endollades i ben aviat, al minut 6, Andrea Alonso de penal córner ha posat l'1 a 0 per a les blau-i-negres.

Les madrilenyes han reaccionat i han disposat d'alguna tímida aproximació. Al segon quart, la Complutense ha disposat de tres penals córner i en el darrer ha empatat a través de Lola Riera. Amb l'1 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el Junior ha disposat d'un penal córner que ha errat, però a les acaballes del tercer quart, Júlia Strappato de nou de penal córner ha posat el 2 a 1. El darrer quart ha estat ple de tensió i emoció, però sense moviment al marcador.

El Junior es trobarà a semifinals amb el CD Terrassa, que ha superat el Polo per 2 a 1.