El Junior femení guanya la Copa de la Reina d'hoquei herba davant el Club de Campo

Les santcugatenques aixequen la segona Copa de la Reina de la seva història a València

L'equip femení del Junior ha superat (2-1) el Club de Campo i ha guanyat la Copa de la Reina, disputada aquest diumenge a València. Les santcugatenques tornen a guanyar aquesta competició després de 32 anys sense fer-ho. Un doblet de Mariona Serrahima ha trencat l'hegemonia de les madrilenyes, que sumen 16 títols.

Alegria, llàgrimes i una gran celebració. Així ho han viscut les jugadores i el cos tècnic del Junior després de guanyar el partit i aixecar un títol tan desitjat i anhelat per Sant Cugat i el club blau-i-negre.

El partit ha seguit el mateix guió que a les semifinals. Gol inicial de les santcugatenques al minut 5 gràcies a la diana de Mariona Serrahima. A partir d'aquest instant, els dos equips han gaudit d'oportunitats i un penal córner per a les madrilenyes no ha tingut el premi del gol.

El segon quart ha estat marcat per una alta intensitat en el joc i amb dos equips disposats a mostrar les seves armes. Begoña Garcia ha empatat per a les madrilenyes deixant en taules el primer temps.

A la represa, ocasions des del penal córner per a tots dos conjunts, però novament Mariona Serrahima ha marcat el segon gol des del penal córner. I abans d'acabar el tercer quart, el Junior ha disposat de dos penals córners amb temps exhaurit que no han trobat el camí del gol.

El darrer quart ha servit per veure un Club de Campo molt intens i a la cerca de l'empat. El bon treball defensiu de les santcugatenques s'ha fet evident. Les madrilenyes han disposat d'un penal córner, però han errat i el títol se l'han endut les santcugatenques.