Nani Usé marca el gol del triomf de l'Egara i guanya la Copa del Rei d'hoquei herba

El santcugatenc suma la segona Copa del Rei amb el conjunt egarenc davant el Club de Campo


  • Comparteix:

Nani Usé amb la Copa del Rei / Font: Nani Usé

Nani Usé amb la Copa del Rei / Font: Nani Usé

El jugador santcugatenc de l'Egara Nani Usé ha marcat el gol del triomf (3-2) davant el Club de Campo a la final de la Copa del Rei disputada aquest diumenge a València. Usé suma el segon títol de la Copa del Rei amb el conjunt egarenc. Usé ha explicat, a Cugat Mèdia, que 'en teoria estava descartat per a la competició aquest dimecres per una lesió a l'isquiotibial, però la baixa d'un company va fer que entrés per jugar la Copa del Rei'. A més 'el gol ha estat el del triomf i estic molt content per aquest títol'.

Nani Usé ha sumat el tercer títol amb l'Egara amb dues Copes del Rei i una Lliga de Divisió d'Honor. La participació d'Usé a la Copa del Rei ha estat d'autèntica casualitat. El santcugatenc patia una lesió que el va fer ser baixa. El tècnic egarenc li va comunicar aquest dimecres que no comptava amb ell.

"Quan estava a casa dijous vaig rebre la trucada del club que havia d'entrar en convocatòria per la baixa d'un company" explica Usé. El santcugatenc es mostra satisfet amb el triomf i explica el moment de marcar el tercer gol. "Són moments únics quan veus que els teus companys venen a celebrar el gol" diu Usé.




Nani Usé

Quan vaig veure els meus companys que venien cap a mi, vauig entendre que havia marcat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.