El Patí Hoquei Sant Cugat cau a la pista del Josaleta i s'allunya de les posicions d'ascens

Els vermell-i-negres perden el segon partit de la temporada i tanquen l'any amb 14 punts

Els santcugatencs cauen per 2 a 1 a la pista del Josaleta / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (2-1) davant el Jolaseta en el partit ajornat corresponent a la jornada tres de l'OK Lliga Plata Nord. Els vermell-i-negres tanquen l'any amb la segona derrota de la temporada. Els santcugatencs s'allunyen de les places d'ascens i són a set punts del líder, el Manlleu, però els vermell-i-negres tenen un partit menys.

El partit ha començat força disputat entre ambdós equips. Fins al minut 10, no ha arribat el primer gol del matx. Els santcugatencs s'han avançat gràcies a la diana de Joan Farnés. Minuts després, els vermell-i-negres han provocat un penal que ha transformat Mauro Elias, el Josaleta situava l'empat a 1 al lluminós. Després del gol, els locals han llençat un nou penal, però aquest cop, no han anotat.

A 10 minuts del final de la primera part, amb empat al lluminós, Pau Gilabert ha fallat un penal. Ràpidament, el Josaleta ha aprofitat per anotar el segon gol per als biscaïns gràcies a Joan Viar. Els locals s'hi ha avançaven deixant el 2-1 al descans.

A la represa, el partit ha seguit la mateixa dinàmica. Les oportunitats del Patí Hoquei Club Sant Cugat no eren suficients. El Josaleta ha tingut l'opció de tornar a anotar gol en dues ocasions, però han errat les dues faltes directes. Finalment, el partit ha finalitzat amb un 2-1 i els santcugatencs tornen amb la segona derrota de la temporada.

La propera jornada, el 9 de gener, els santcugatencs viatjaran fins a la Corunya per enfrontar-se al Compañía María, penúltim classificat. L'endemà, es desplaçaran a la pista de l'Areces asturià per disputar el partit ajornat corresponent a la setena jornada de lliga. Els vermell-i-negres cercaran sumar les dues victòries per tornar a apropar-se a les primeres places.