Doble compromís del Patí Hoquei aquest cap de setmana per retallar distància amb el líder

Els santcugatencs visiten dissabte el Compañia de Maria i diumenge l'Areces


  • Comparteix:

Doble jornada de competició per al Patí Hoquei aquest cap de setmana / Font: Cugat Mèdia

Doble jornada de competició per al Patí Hoquei aquest cap de setmana / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta un doble compromís amb l'inici d'aquest 2021. Els santcugatencs visiten aquest dissabte, a les set de la tarda, la pista del cuer, el Compañia de Maria a la jornada 10 de l'Ok Lliga Plata Nord, i diumenge ho faran a Astúries davant l'Areces, penúltim classificat, matx recuperat de la jornada 7. Els vermell-i-negres són cinquens, a set punts del líder, el Manlleu, però amb un partit menys per disputar.

Els vermell-i-negres volen fer "un reset" al final de 2020 on van sumar un punt de sis possibles davant rivals de la part baixa i en paraules del seu tècnic, Joan Carles Vadillo, "hem deixat de ser aspirants a l'ascens amb aquests dos resultats".

Aquests dos partits han de ser claus per recuperar la confiança i sumar sis punts que permetrien retallar diferències amb la part capdavantera de la classificació. El Compañia de Maria només ha guanyat un partit i l'Areces també un.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.