El Patí Hoquei supera el Liceo B i finalitza la primera volta a la part alta de la taula

Els santcugatencs han edificat el triomf amb una gran efectivitat i un immens David Toda sota pals

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (5-2) el Liceo B i tanca la primera volta a l'OK Lliga Plata Nord en quarta posició i amb dos partits pendents de jugar. Una gran efectivitat de cara a porteria i un immens David Toda sota pals han edificat un triomf molt valuós davant un conjunt gallec amb un alt nivell d'hoquei. Els de Joan Carles Vadillo inicien la segona volta rebent el Tordera, setè classificat.

Inici fulgurant del Patí Hoquei que ha sortit molt endollat i als cinc minuts ja ha establert l'1 a 0 a través de Carles Domenech. El Liceo B ha gaudit d'alguna ocasió, però sense encert. Joan Farnés ha marcat el segon, al minut 15. I dos minuts més tard, Xavi Serrallonga ha marcat el 3 a 0 en un partit que s'ha posat molt coll avall.

Els gallecs han despertat amb una doble ocasió que no ha trobat el camí del gol. Els visitants han tingut dos penals que no han pogut aprofitar amb un gegant David Toda sota pals. Amb el 3 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, David Yepes ha marcat el quart, a l'inici del segon temps. El Liceo ha seguit competint i han retallat diferències a falta de 10 minuts per al final amb dos gols consecutius que han posat el 4 a 2. Els vermell-i-negres s'han defensat i David Toda sota pals s'ha convertit en el millor home del partit.

Xavi Serrallonga ha marcat el cinquè, el de la tranquil·litat, i ha certificat el triomf santcugatenc.

El tècnic de l'equip, Joan Carles Vadillo, ressalta la la dificultat per superar el conjunt gallec. "Ells han fet una defensa molt alta a la segona meitat i ens ha dificultat molt el nostre joc" ha comentat Vadillo.