El Patí Hoquei femení fa història i es classifica per a la Copa de la Reina i la fase pel títol

Les santcugatenques han derrotat l'Areces per la mínima en un partit boig


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (5 - 4) l'Areces a la penúltima jornada del grup B de l'Ok Lliga i aconsegueix bitllet per a la Copa de la Reina i per a la següent fase on es lluita pel títol de lliga. Un fet històric per al club santcugatenc, que tanca la primera fase aquest dissabte davant el Palau.

La victòria d'aquest divendres s'ha consumat després d'un partit boig contra les cueres, que s'han arribat a col·locar dos gols per sobre en el marcador. Malgrat la remuntada de les de Beto Borregán, les asturianes han aconseguit igualar el marcador en dues ocasions més. Un gol d'Alba Ambròs a dos minuts per al final ha servit per consumar la victòria.

Èxit sense precedents a la història de la secció femenina del Patí Hoquei Club Sant Cugat amb doble premi. Les de Beto Borregán jugaran per primera vegada la Copa de la Reina i també lluitaran pel títol. La competició del KO serà del 10 al 13 de juny en una localitat per determinar.

La segona fase pel títol de lliga s'iniciarà el cap de setmana del 6 i 7 de febrer a la pista del Manlleu. Els rivals de les vermell-i-negres seran les manlleuenques, el Telecable Gijón, el Cerdanyola i un rival encara per determinar, que depèn de la darrera jornada amb Girona, Cuencas Mineras i las Rozas, que lluitaran per una plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.