El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya a la pista del Maçanet i encadena tres triomfs consecutius

Els santcugatencs vencen a un rival dur amb un pòquer de Pau Gilabert


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres continuen amb la dinàmica positiva de joc i resultats / Font: Cugat Mèdia

Els vermell-i-negres continuen amb la dinàmica positiva de joc i resultats / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) ha superat (5-7) al Shum Maçanet en la 13a jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els vermell-i-negres han anat sempre per davant en el marcador i han sumat una victòria contra un rival exigent. Pau Gilabert, amb quatre dianes, ha estat l'home del partit. Els de Joan Carles Vadillo segueixen en quarta posició, amb dos partits pendents encara.

Els visitants s'han avançat molt aviat gràcies a Pau Gilabert. El capità continua en estat de gràcia i ja és el màxim golejador de la competició amb 22 gols, igualat amb Eduard Fernández, del Sant Just. Després d'un temps mort dels santcugatencs ha arribat l'empat dels locals, però Joan Farnés ha tornat ha desequilibrar el marcador (1-2).

Els gols de Pol Claramunt i Pau Gilabert han obert una escletxa important (1-4). Els locals han retallat distàncies, però just abans del descans Pau Gilabert ha anotat un altre cop (2-5).

En el segon temps, Carles Domènech ha marcat el sisè i el Shum Maçanet ha respost un instant més tard (3-6). Tres minuts després, Pau Gilabert ha signat el seu pòquer particular. Malgrat l'exagerada diferència en el lluminós, els locals han continuat treballant i han aconseguit maquillar el marcador amb dues dianes més (5-7).

L'equip masculí del PHCSC suma tres victòries consecutives i es manté quart, amb 23 punts i dos partits per disputar. La pròxima jornada rebrà el Jolaseta, setè classificat.




Joan Carles Vadillo

Ha estat un partit seriós amb una bona transició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.