El Junior femení torna a la competició el diumenge després de l'èxit a la Copa de la Reina

"El nostre objectiu és arribar al màxim nivell a la final four", ressalta el tècnic del Junior, Marcel Malgosa


  • Comparteix:

El Junior Femení disputarà el primer partit de la segona volta davant el Taburiente / Font: Cugat Mèdia

El Junior Femení disputarà el primer partit de la segona volta davant el Taburiente / Font: Cugat Mèdia

El Junior femení torna a la Lliga Iberdrola aquest diumenge amb la visita del Taburiente. Les blau-i-negres inicien la segona volta i tornaran a jugar un partit després de dos mesos, quan van assolir la Copa de la Reina. Les santcugatenques són segones a la classificació, amb 25 punts i a només 6 punts del Club de Campo, líder de la competició.

Les blau-i-negres no disputen un matx des del 13 de desembre, data on les de Marcel Malgosa van guanyar la Copa de la Reina davant el Club de Campo per 2-1. Ara, les jugadores es preparen per afrontar una segona volta més curta amb l'objectiu d'endur-se la Lliga.

El tècnic, Marcel Malgosa, destaca que la primera volta ha estat "molt bona", però no tant pel que fa a resultats, sinó "pel joc i la maduresa de l'equip". "El creixement ha estat important i la mostra ha estat el rendiment a la Copa", confessa.

De cara a la segona volta, l'entrenador del Junior destaca que hauran "d'estar molt bé des de l'inici" i l'objectiu és "arribar al màxim nivell a la final four". Durant l'aturada de dos mesos, les jugadores que no han tingut compromisos internacionals han preparat la tornada a la competició amb l'ajuda del planter.

La concentració de la selecció espanyola, amb 7 jugadores del Junior femení, és positiva pel grup. "La selecció en els últims anys està fent molt bona feina i és un referent per tots els clubs", admet Marcel Malgosa, que destaca que els entrenaments a alt nivell i l'experiència de les jugadores internacionals ajuden a créixer a l'equip.




Marcel Malgosa

L'equip està preparat per tornar a competir i volem arribar a la final a quatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.