Punt d'or d'un combatiu Junior davant el totpoderós Atlètic de Terrassa

Els santcugatencs han empatat davant els egarencs en un duel ple d'alternatives en el marcador

L'equip masculí del Junior ha empatat (2-2) davant l'Atlètic de Terrassa, tercer classificat, en el primer partit de la segona volta de la Divisió d'Honor. Els egarencs s'han avançat al primer quart, però els santcugatencs han capgirat el marcador al tercer període. Finalment els visitants han assolit l'empat al darrer quart. Els d'Oriol Torras són setens i visiten el CD Terrassa, novè, a la propera jornada de competició.

Matx elèctric des del primer minut de joc amb un Junior i un Atlètic de Terrassa que han gaudit d'oportunitats en tot moment. Els egarencs s'han avançat al minut onze amb un alt ritme de joc ofensiu i diana de Jordi Bonastre. Els visitants han tancat el primer quart amb un 0 a 1.

Al segon període, els dos equips han gaudit de diferents ocasions, però sense encert en els darrers metres. A les files blau-i-negres ha debutat el darrer fitxatge, el davanter argentí Gonzalo Merino. Tot i les nombroses oportunitats s'ha arribat al descans amb el mínim avantatge egarenc.

A la represa, el Junior ha disposat de dos penals córners i ha arribat l'empat a través d'Oriol Malgosa. I dos minuts més tard, Ton Elias ha situat el 2 a 1 al marcador.

En el darrer període, els egarencs han empatat a l'inici d'aquest quart amb gol de Pau Cunill de penal córner. Els darrers minuts han estat plens de patiment per als locals. Un penal córner a favor dels egarencs ha posat la por al cos dels santcugatencs que han celebrat aquest punt d'or davant un dels equips que lluiten pel títol de lliga.

El tècnic blau-i-negre, Oriol Torras, ressalta la bona feina de l'equip i el caràcter competitiu en aquest matx.