El Patí Hoquei femení mostra el seu millor joc a la primera victòria de la fase pel títol

Les vermell-i-negres han hagut de remuntar el gol inicial de les visitants

El Patí Hoquei Sant Cugat Femení guanya (3-1) a las Rozas en el partit corresponent a la segona jornada de la fase pel títol de l'OK Lliga Femenina. Les de Beto Borregán han donat la seva millor versió davant un conjunt visitant que s'ha avançat primer. Les santcugatenques segueixen setenes a la classificació amb 6 punts.

Des d'un inici, les vermell-i-negres han dominat tant en el joc com en les ocasions. No obstant això, les primeres a avançar-se han estat les madrilenyes, gràcies a un gol transformat per Camela Pérez en el minut 10. La resta de la primera part han estat atacs i ocasions constants de les locals, però que eren refusades per la portera o pels pals de la porteria. El partit ha arribat al descans amb un marcador de 0 a 1.

A la represa, les vermell-i-negres han igualat el lluminós en el segon minut gràcies a Andrea Massons. En el cinquè minut de la segona part, Txell Gimeno ha avançat a les santcugatenques després d'una gran jugada col·laborativa. A 10 minuts pel final de l'enfrontament, Andrea Massons ha errat una falta directa.

En el darrer minut de joc, una targeta blava assenyalada a Giulia Galeassi, ha permès que Alba Ambrós transformes una nova falta directa. En els instants finals, les santcugatenques han pogut marcar el quart gol, però Maria Just ha errat el penal a favor. Finalment, el matx ha finalitzat amb un 3 a 1, amb aquest resultat, les santcugatenques sumen els tres primers punts a la fase pel títol.

El tècnic, Beto Borregán, s'ha mostrat "molt content" després de la victòria i anima a les seves jugadores "a continuar treballant".

La propera jornada, les santcugatenques viatjaran fins a Astúries on jugaran a la pista del Telecable.