El Patí Hoquei femení perd 0 a 2 contra les segones classificades, el Manlleu

Les santcugatenques han jugat un gran partit i han plantat cara a un dels equips més forts de la competició

Les jugadores del Patí Hoquei en un temps mort demanat per Beto Borregán / Font: CugatMèdia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha perdut (0-2) contra el Manlleu en el partit corresponent a la cinquena jornada de la segona fase de l'OK Lliga femenina. Dos gols encaixats en els darrers deu minuts i el poc encert de cara a porteria han allunyat les santcugatenques de la victòria malgrat el bon joc mostrat durant tot el matx. Les de Beto Borregán continuen ocupant la setena posició amb sis punts i no tornen a jugar fins d'aquí a quatre setmanes quan començarà la segona volta d'aquesta segona fase regular de lliga a la pista de las Rozas.

El partit ha començat amb el Sant Cugat atacant i tot just rodar la pilota, les noies de Beto Borregán han disposat de la primera ocasió clara del partit. Fins al descans, el xoc ha estat molt disputat i hi ha hagut ocasions a totes dues porteries.

A la represa, la tònica no ha canviat, però el ritme ha pujat i les jugadores han posat una marxa més. A dinou minuts pel final, Alba Ambròs ha disposat d'una falta directa per avançar les locals, però finalment no ha pogut concretar.

Uns minuts després ha arribat el polèmic (0-1), un gol fantasma que per decisió arbitral ha pujat al lluminós. Les santcugatenques han disposat de més ocasions, però ja avocades a l'atac ha arribat el gol de la sentència a tres minuts del final.

L'entrenador del Sant Cugat, Beto Borregán, destaca que malgrat la inferioritat en alçada i força, les seves jugadores disposen d'un gran físic i que amb les seves armes han lluitat contra un dels millors conjunts de la lliga.

Beto Borregán

"Arribem a porteria i no la fiquem. Hem creat més perill nosaltres que elles però al final l'encert decanta la balança"