El Junior masculí goleja al Giner de los Rios i es refà de l'empat contra el Jolaseta

Els locals són superiors en tots els períodes i no donen cap opció als valencians

L'equip masculí del Junior ha golejat (6-1) al Giner de los Ríos en el partit corresponent a la dissetena jornada de la Divisió d'Honor A. Els homes dirigits per Oriol Torras han estat superiors en tots els quarts i han acabat golejant. Aquest triomf permet als santcugatencs allunyar-se de les places de descens.

Tot i que el duel ha estat força anivellat en alguns trams, el Junior s'ha anat imposant amb el pas dels minuts, ha generat les oportunitats més clares i ha acabat superant amb molta claredat al conjunt visitant.

Jordi Farrés, de penal córner, ha obert el marcador (1-0). Ton Elias, amb una magnífica jugada personal, ha ampliat la diferència (2-0), i just abans del final del primer període, Gonzalo Merino, aprofitant un penal córner, ha deixat el matx gairebé sentenciat (3-0).

En el segon quart on no hi ha hagut grans oportunitats. Els visitants han tingut més possesió, però no han estat capaços de convertir-la en perill real.

En canvi, en el tercer període, els locals han anotat la quarta diana, obra de Jordi Farrés (4-0). Pocs minuts més tard, els valencians, que en cap cas estaven donant mala imatge, han trobat el premi i han marcat el gol de l'honor (4-1).

Tot i això, els santcugatencs no han donat ales als visitants i, abans de finalitzar la tercera part, han aconseguit ampliar el marcador mitjançant Arnau de Bruijn (5-1).

En el darrer quart hi ha hagut alternatives pels dos conjunts, però l'equip d'Oriol Torras ha seguit atacant i Pablo Espino ha tancat la golejada (6-1).

Amb aquest triomf els santcugatencs es refan de l'empat davant el Jolaseta i es mantenen vuitens amb 19 punts. La pròxima jornada visitaran al Linia 22, l'últim classificat.