El Junior femení supera el RS Tenis i es refà de la derrota al camp del Club de Campo

Les santcugatenques, segones, han guanyat per 6 a 1 davant de les càntabres

El Junior femení d'hoquei herba ha guanyat (6-1) davant el RS Tenis de Santander en la divuitena jornada de la Lliga Iberdrola. La primera part del matx ha estat més igualada del que s'esperava, però a la segona part les santcugatenques han dominat el partit plàcidament, exhibint un bon nivell ofensiu. Les santcugatenques, que venien de perdre davant el Club de Campo, s'han sabut de refer de la derrota en un partit que ha servit per acumular bones sensacions de cara al play-off final.

El primer quart ha començat amb alternança d'ocasions entre tots dos equips, amb un Junior que no acabava de trobar-se còmode. Els dos conjunts han disposat d'ocasions clares de gol, sobretot gràcies als penals córner, però cap dels dos ha estat capaç d'obrir el marcador. Seguint en aquesta línia, en els darrers instants del primer període, Anna Gil ha enviat la pilota al travesser.

Amb l'arribada del segon període, les de Marcel Malgosa han agafat la iniciativa ofensiva. Al minut 25 ha arribat el primer gol local, fruit d'un penal córner que ha transformat Laura Bosch. El Junior ha disposat d'alguna ocasió més de gol, però la primera meitat ha finalitzat amb l´1 a 0 al marcador.

A la represa, el Junior femení ha encaixat un gol matiner d'Ainoa Civera, que ha situat l'1 a 1 en el marcador. A partir d'aquest instant, les santcugatenques han sabut reaccionar i han començat a imposar el ritme del partit. L'entrenador del Junior femení, Marcel Malgosa, ha remarcat que "el canvi de mentalitat" ha arribat provocat per l'empat en el marcador.

Un cop encaixat el gol de l'empat, el Junior ha estat capaç de capgirar la dinàmica i ha sabut refer-se tot portant la batuta del partit. En el minut 45 ha arribat el 2 a 1 gràcies a un penal córner aprofitat per Mariona Serrahima i, tot seguit, en el minut 52, Mailaen Garcia ha anotat el tercer gol del matx.

Al darrer període, el Junior ha acabat d'arrodonir el marcador. En el minut 60, Laura Bosch ha fet la quarta diana de les santcugatenques i, pràcticament a la següent jugada, la mateixa Bosch ha aconseguit anotar el hattrick. En els instants finals del partit, Laia Vidosa ha posat la cirereta al pastís marcant el sisè gol.

Després dels sis gols d'aquesta jornada, el Junior femení es consolida a la segona plaça de la classificació, amb nou punts més que el tercer classificat, el SPV Complutense. A la propera jornada el Junior rebrà la visita del CH Sardinero, que ocupa la setena plaça a la lliga. Les santcugatenques ja estan classificades per al playoff final.