El Junior femení venç al Club Egara i s'assegura la segona plaça

Les santcugatenques guanyen un duel molt anivellat davant un rival exigent


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba ha guanyat (2-1) al Club Egara en la vintena jornada de la Lliga Iberdrola en un duel molt intens i disputat. Els dos equips han intentat imposar el seu joc i l'enfrontament s'ha decidit per detalls. Amb aquesta victòria, les noies dirigides per Marcel Malgosa, amb 49 punts, s'asseguren la segona plaça.

La cita ha començat sense gaires oportunitats i amb molta igualtat. Els dos conjunts han intentat jugar i imposar-se a través del domini de la pilota, arriscant fins i tot en la zona de construcció. El primer període ha estat marcat per un ritme alt i la mentalitat ofensiva d'ambdós equips. A les acaballes del quart, el Junior ha colpejat primer, gràcies a Maialen Garcia, i el Club Egara ha errat un penal córner.

El segon període ha estat dominat per les santcugatenques, que han desaprofitat ocasions i un penal córner. Tot i controlar el joc, l'equip no ha generat opcions gaire clares. Al final del període, l'Egara ha gaudit del seu moment i ha trepitjat amb més insistència el camp contrari. Els visitants han errat un penal córner, una ocasió posterior i han arribat al descans per sota en el marcador.

A la represa, les terrassenques han perdonat un nou penal córner i el Junior ha ampliat la diferència amb el gol de Maialen Garcia. Però cinc minuts després, les visitants han trobat el premi i han retallat distàncies. A més, han tingut l'opció d'igualar el lluminós, però no han transformat el penal córner.

En el darrer període les visitants han estat superiors i han buscat l'empat amb insistència. De fet, han gaudit d'un penal córner en la darrera acció del matx, però no han sabut aprofitar-lo i el Junior s'ha endut un partit molt treballat i exigent.

La setmana vinent les santcugatenques visitaran el camp de l'Atlètic Terrassa, desè classificat, en la que serà la penúltima jornada del campionat.




Marcel Malgosa

L'efectivitat és clarament el punt a millorar de cara a la final four.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.