Presència santcugatenca a la selecció espanyola sub 19 i sub 17 d'hoquei patins

Carles Domènech i Teo Arqués del Patí Club Hoquei Sant Cugat cerquen entrar a la llista definitiva de l'Europeu


  • Comparteix:

Carles Domènech durant un partit amb el Patí Hoquei / Foto: Cedida

Carles Domènech durant un partit amb el Patí Hoquei / Foto: Cedida

Els jugadors del Patí Hoquei Club Sant Cugat Carles Domènech i Teo Arqués han tancat les seves estades amb les seleccions espanyoles sub 19 i sub 17 respectivament. Domènech ha jugat dos partits amb el combinat estatal, preparatoris per a l'Europeu que es disputa al setembre a Itàlia. El jugador vermell-i-negre, de 18 anys, és un dels jugadors destacats del primer equip a Ok Lliga Plata. Teo Arqués, de 15 anys, juga al juvenil A i també cerca bitllet per a la cita europea de la seva categoria a Portugal.

El bon treball d'aquests joves jugadors no ha passat desapercebut per als seleccionadors estatals sub 19 i sub 17. Els dos integrants del Pati Hoquei Club Sant Cugat coneixeran ben aviat si són els escollits per disputar la cita europea.

10 jugadors integraran les dues llistes amb 8 jugadors de pista i 2 porters. Domènech ja va guanyar l'Europeu sub 17 i va ser el màxim golejador amb 18 dianes el 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.