El Patí Hoquei perd a Capellades i fa un pas enrere per l'ascens

Els santcugatencs es veuen superats i perden opcions de classificar-se per a les fases d'ascens a l'Ok Lliga

En imatge el Patí Hoquei Club Sant Cugat en un matx disputat al Pav 2 de la Rambla del Celler / Font: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut derrotat (7-4) a la pista del Finved Capellades Hoquei Club en el matx corresponent a la jornada 19 de l'Ok Lliga Plata Nord. Tot i que els de Joan Carles Vadillo han obert el marcador i han tingut diverses ocasions per ampliar la diferència, a la segona meitat han perdut el control del joc i han acabat encaixant la cinquena derrota de la temporada. Amb aquest resultat, els santcugatencs queden emplaçats a la quarta posició i es compliquen molt la classificació per a les fases d'ascens a l'Ok Lliga.

El Patí Hoquei va arrancar el partit molt endollat i portant la iniciativa en l'àmbit ofensiu. De fet, al minut 6 de joc va arribar el primer gol dels santcugatencs de la mà de Carles Domenech. Tot i la superioritat ofensiva del conjunt santcugatenc, que seguia dominant i obtenint ocasions clares, es va arribar al descans amb aquest marcador, que il·lustrava la falta d'encert i que deixava el partit molt obert de cara a la segona part.

A la represa, el Finved Capellades va entrar molt millor al partit i va ser capaç de capgirar les sensacions i, per consegüent, el marcador. Al minut 7, el jugador local Pau Margarit empatava el matx i, uns minuts després, Joan Masoni aconseguia avançar els de l'Anoia. Amb aquest marcador, la bona primera part el conjunt santcugatenc s'esvaïa.

Els locals, que van seguir treballant per ampliar el marcador, van gaudir de la gran majoria d'ocasions i van observar com el Patí Hoquei no reaccionava. Al minut 15 de parit, Guillem Martí va anotar un penal que situava el 3-1. Posteriorment, els santcugatencs escurçaven les distàncies gràcies al gol de penal de David Yepes, que situava el 3-2 al lluminós. Tot i l'intent de reacció dels homes de Joan Carles Vadillo, va acabar resultant ser un miratge, ja que el Finved Capellades va aconseguir exemplar el seu domini i la seva efectivitat de cara a porteria. El partit va finalitzar amb el marcador de 7-4 a favor del conjunt local.

Amb aquest resultat, els santcugatencs, que han patit 2 empats i 5 derrotes a domicili en les 19 jornades que s'han disputat fins avui, exemplifiquen la dificultat que tenen per puntuar lluny del Pav 2 de la Rambla del Celler. El conjunt de Joan Carles Vadillo, que s'ha complicat molt l'accés a les fases d'ascens a l'Ok Lliga, visitarà el Club Dominicos gallec a la propera de jornada.