El Patí Hoquei femení perd a Las Rozas i encadena quatre derrotes consecutives

Les santcugatenques no han pogut amb les madrilenyes i cauen a la vuitena posició


  • Comparteix:

El Patí Hoquei femení no pot superar al Las Rozas // Font:: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei femení no pot superar al Las Rozas // Font:: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha perdut (1-0) en la seva visita a Las Rozas en matx corresponent a la sisena jornada de la segona fase de l'OK Lliga femenina. Amb aquest resultat les santcugatenques perden la setena posició en favor de les madrilenyes i encadenen la que és la quarta derrota consecutiva. Com ja ve sent habitual, les vermelles-i-negres han acusat la manca d'encert de cara a gol que les ha condemnat a la derrota.

Les noies entrenades per Beto Borregán han mantingut dues dinàmiques. Per una banda amplien una dolenta ratxa de resultats, però d'altra banda l'equip continua mostrant un bon joc sense el premi que mereix. Un gol tot just començar la segona meitat ha estat l'únic del partit i tot i els esforços les santcugatenques no han pogut igualar el marcador.

L'objectiu de la temporada ja està més que assolit i per tant ara només queda acabar de gaudir dels darrers partits sumant experiència per a les pròximes temporades. El Sant Cugat és un equip molt jove i amb un marge de creixement molt gran i per tant haver disputat aquesta segona fase contra els millors equips de l'estat ja suposa un mèrit enorme.

Les santcugatenques rebran d'aquí a una setmana al Pavelló de la Rambla del Celler al Telecable de Gijón el qual ja serà el penúltim partit de les noies aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.