El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí encara somia amb l'ascens

Els santcugatencs superen el Dominicos i lluitaran les dues últimes jornades per pujar a l'Ok Lliga

Pau Gilabert ha signat un hat trick a la pista del Dominicos / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (5-6) a la pista del Dominicos i ocupa la quarta plaça a falta de dues jornades per acabar l'Ok Lliga Plata Nord. Els santcugatencs es troben a dos punts del segon classificat, posició que dóna dret a jugar la promoció d'ascens. El triomf a la pista gallega s'ha edificat amb un hat-trick de Pau Gilabert, un doblet de Carles Domènech i una diana de Xavi Serrallonga.

ESCOLTA-HO

El Patí Hoquei va tenir una primera part fluixa en el que va estar tou en defensa, però a la segona part l'equip es va saber recompondre. El conjunt de Joan Carles Vadillo va rebre un penal al final del partit que el Dominicos va fallar. El tècnic del Sant Cugat explica que "va ser un partit molt difícil i patit fins al final". Vadillo valora el treball del seu equip: "vam fer un molt bon partit i vam ser mereixedors de la victòria".

L'entrenador reflexiona sobre les opcions que té l'equip per entrar a la promoció d'ascens: "Depenem d'altres equips per classificar-nos, però seguim mantenint opcions matemàtiques i ho lluitarem fins al final". Els vermell-i-negres rebran la propera jornada la visita del Compañia de Maria, cuer.

Joan Carles Vadillo

L'equip va saber patir i ens vam saber sobreposar a una primera part tova en defensa i crec que vam ser mereixedors de la victòria.