El Junior masculí cau en el darrer partit de la temporada al Lluís Serrahima

Els santcugatencs mantenen categoria a la màxima competició estatal gràcies a la derrota del CD Terrassa

El Junior masculí ha perdut (1-2) davant la Complutense a la penúltima jornada de la Divisió d'Honor. Tot i la desfeta, amb la derrota del CD Terrassa, a casa, davant l'Egara, els santcugatencs mantenen categoria a la màxima competició estatal. Abans de l'inici de l'enfrontament, els jugadors d'ambdós equips han realitzat un petit homenatge a Marc Perellón, un dels capitans del conjunt blau-i-negre, que tornava a jugar al Lluís Serrahima després d'una llarga lesió.

ESCOLTA-HO

El partit ha començat força igualat, però els madrilenys han disposat de les primeres ocasions clares. En el minut 16, el jugador rival, Pedro Arqués, ha avançat a la Complutense. Amb el temps del primer quart finalitzat, els blau-i-negres han disposat d'un penal córner que han errat.

El segon quart ha començat amb una ocasió clara del conjunt santcugatenc. La bona dinàmica dels d'Oriol Torras els ha permès igualar el partit gràcies a un penal córner transformat per Gonzalo Merino en el minut 23. Malgrat que el partit estava sent molt igualat, la Complutense disposava de més ocasions, i, en els darrers minuts del període, en un penal córner, els visitants s'han tornat a avançar gràcies al gol de Manuel Prol. El partit ha marxat a la mitja part amb el marcador de (1-2).

A la represa, els blau-i-negres han sortit a cercar la remuntada i han disposat de fins a dos penals córners, però, que han errat. A més, en els darrers instants del tercer període, els santcugatencs han disposat d'una bona ocasió. En el darrer quart, el lluminós ja no s'ha mogut més i cap equip, ha disposat d'una ocasió claríssima.

Finalment, derrota dels santcugatencs en el darrer matx al Lluís Serrahima d'aquesta temporada i reconeixement a dos jugadors que deixen el club, Frank di Mercurio i Oriol Malgosa, que pengen l'estic.

La propera i darrera jornada de la temporada, els blau-i-negres visitaran el camp del RC Polo.