Joan Carles Vadillo renova com a tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí

El tècnic afrontarà la seva sisena temporada a la banqueta vermell-i-negra


  • Comparteix:

Joan Carles Vadillo, tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Joan Carles Vadillo, tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El tècnic del primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha avançat al programa 'Esport en Marxa' que seguirà una temporada més al capdavant de l'equip vermell-i-negre. Vadillo complirà la sisena temporada a l'entitat amb l'objectiu de retornar el conjunt santcugatenc a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal. El tècnic mataroní ha explicat que 'té molt clar quins canvis vol fer a la plantilla perquè sigui més competitiva'.

El capità del vaixell vermell-i-negre seguirà al capdavant. La negociació ha estat ràpida i el club ha estat d'acord amb la proposta de plantilla i filosofia que vol seguir aplicant Vadillo a l'equip. El tècnic vermell-i-negre va ser l'artífex del primer i únic ascens a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, a la temporada 2017-2018.

Aquella mateixa temporada l'equip va descendir a Ok Lliga Plata i afrontarà la tercera campanya en aquesta categoria. Els vermell-i-negres han tingut un curs actual molt irregular fora de casa i amb derrotes contra els equips de la part baixa.

Per contra com a locals han guanyat tots els partits a excepció d'una desfeta i un empat. L'equip es desplaça a la pista del Liceo B aquest cap de setmana sense cap opció d'ascens. Preguntat sobre el nou Patí Hoquei de la temporada 2021-2022, Vadillo té clar quina és la línia a seguir i les modificacions que cal fer.








Joan Carles Vadillo

Hi haurà canvis a la plantilla i volem ser un millor equip quela temporada passada.

Joan Carles Vadillo

El club ha escoltat la meva proposta i li ha agradat. Seguirem junts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.