Beto Borregán: 'El Patí Hoquei ha de seguir consolidant-se a l'Ok Lliga'

El tècnic renova i afronta la quarta temporada al capdavant del conjunt femení vermell-inegra


  • Comparteix:

Beto Borregán en un temps mort d'un partit / Foto: Cugat Mèdia

Beto Borregán en un temps mort d'un partit / Foto: Cugat Mèdia

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Beto Borregán, confirma al programa Esport en Marxa que seguirà una temporada més al capdavant de l'equip. Borregán afronta la quarta campanya al club vermell-i-negre amb l'objectiu de seguir creixent. El tècnic vermell-i-negre ressalta que a la darrera competició de la temporada, la Copa de la Reina, volen donar la sorpresa i accedir a les semifinals.

ESCOLTA-HO

Beto Borregán vol seguir potenciant el projecte iniciat fa tres temporades i ha renovat tota la plantilla de l'actual temporada i ha anunciat una nova incorporació d'una jugadora jove, però que no ha volgut concretar.

Borregán segueix amb la idea d'apostar pel talent jove perquè diu "que tenen molta projecció i s'adapten a la seva manera d'entendre l'hoquei". Sobre la primera participació en la Copa de la Reina, el tècnic assenyala que volen competir al màxim davant quatre possibles rivals: Palau, Manlleu, Voltregà i Cerdanyola.

"Estic segur que cap dels quatre conjunts ens volen". "Volem donar la sorpresa i arribar als quarts de final" ressalta Borregán.







Beto Borregán

Vull un equip que segueixi progressant i millorant en tots els sentits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.