Laura Porta, nova jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat

La jove jugadora prové del Vila-sana i pretén ser un referent per "fer un salt qualitatiu" a l'equip santcugatenc


  • Comparteix:

Moment de la presentació de Laura Porta com a nova jugadora del PHC Sant Cugat / Foto: Àlex López

Moment de la presentació de Laura Porta com a nova jugadora del PHC Sant Cugat / Foto: Àlex López

Laura Porta és el primer fitxatge per a la temporada que ve del Patí Hoquei Club Sant Cugat per a l'OK Lliga femenina. La jove jugadora prové del Vila-sana, on ha jugat tota la seva vida, i ja està a les ordres de Beto Borregán per ser un referent a l'equip santcugatenc.

Porta és ambiciosa de cara a les aspiracions de les santcugatenques la temporada que ve a l'OK Lliga. De fet, es marca quedar entre les quatre primeres i fer un bon paper a la Copa de la Reina, competició a la qual han debutat aquest mateix any. El seu nou entrenador, Beto Borregán, ha destacat que és una jugadora "especial" i que aportarà moltes coses tant en defensa, amb la recuperació de pilotes, com en atac, amb la seva visió de joc.




Laura Porta

Jo mai m'he canviat de club, sempre havia estat al Vila-sana. És un pas molt especial per a mi. I a nivell esportiu, crec que aprendré molt de les meves companyes, que també són molt joves com jo i podem ser un grup molt sòlid i arribar a estar entre les quatre primeres perfectament.

Beto Borregán

Estem parlant d'una jugadora especial. És molt jove encara, té molt camí encara per recórrer, però té coses de jugadora especial. També les tinc a l'equip, però del que hi havia al mercat, crec que és un fitxatge extraordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.