Club de Campo - Junior, plat fort per a l'estrena de la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques defensaran el títol de la Copa de la Reina i tornaran a competir a Europa


  • Comparteix:

Imatge de l'últim matx entre el Junior i el Club de Campo / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'últim matx entre el Junior i el Club de Campo / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Junior d'hoquei herba ja coneix el calendari de la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. El conjunt santcugatenc, que afronta la nova temporada com a vigent campió de la Copa de la Reina i del Campionat de Catalunya, buscarà destronar l'hegemonia del Club de Campo, màxim favorit per guanyar aquesta competició. Les santcugatenques, dirigides per Marcel Malgosa, debutaran, precisament, a Madrid davant el Club de Campo el cap de setmana del 18 i el 19 de setembre, en una primera jornada que promet emocions fortes.

El primer partit de l'equip santcugatenc com a local serà el cap de setmana del 25 al 26 de setembre davant el San Pablo Valdeluz Complutense. D'altra banda, el campionat, que es disputa a doble volta, finalitzarà a primers de maig al Complex Esportiu Pau Negre davant el Futbol Club Barcelona.

Després de l'èxit de la passada temporada, el club santcugatenc ja treballa amb l'objectiu de preparar una nova campanya que estarà marcada pel debut a l'EuroHockey, segona màxima categoria continental.

El tècnic de l'equip, Marcel Malgosa, ha ressaltat "la dificultat d'igualar la millor temporada de la història, però ha destacat l'ambició de les jugadores per ser millors cada dia". Maria Gestí, de l'Atlètic de Terrassa, i la defensa xilena Fernanda Flores són les noves incorporacions. Per contra, Marta Grau és baixa i fitxa pel Club Egara de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.