El Junior compleix els pronòstics i guanya el seu 5è Campionat de Catalunya d'hoquei herba consecutiu

Les santcugatenques s'han imposat (2-1) al Polo en una final molt disputada i han aconseguit el primer títol de la temporada


  • Comparteix:

Les jugadores del Junior celebrant el títol / Foto: Federació Catalana de Hockey

Les jugadores del Junior celebrant el títol / Foto: Federació Catalana de Hockey

Primer títol de la temporada pel Junior, que ha revallidat el Campionat de Catalunya d'hoquei herba femení. És el títol 5è consecutiu de les santcugatenques, que s'han imposat per un ajustat 2-1 al Polo en una final molt disputada a les instal·lacions terrassenques de Can Salas, amb gols de Laura Bosch i una de les noves incorporacions de les blau-i-negres Maria Gestí.

El partit ha començat amb poques ocasions i amb respecte per part dels dos equips i el marcador no s'ha mogut fins al tercer període. Les de Marcel Malgosa han posat una marxa més a l'inici de la segona part i després d'un avís de Carlota Petchamé, Laura Bosch ha desfet l'empat amb una gran rematada. Al final d'aquest tercer període, però, Xantal Giné, una de les jugadores més destacades del conjunt barceloní, ha empatat la final després d'un penal córner.

Quan només faltaven 6 minuts per acabar, però, un dels nous fitxatges de l'equip santcugatenc per a aquesta temporada, Maria Gestí, ha marcat el gol que ha donat el títol a les blau-i-negres. El Junior ha pogut sentenciar però també ha patit, amb alguna aproximació del Polo a pocs segons del final.

Després d'arrencar la temporada amb un títol, les de Marcel Malgosa ja es preparen per al debut a la lliga el 19 de setembre davant el Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.