El femení del PHC Sant Cugat, preparat per 'mantenir el llistó'

Les de Beto Borregán volen consolidar-se a l'Ok Lliga i fer un pas endavant


  • Comparteix:

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) s'està preparant per a una temporada que ha de servir per mantenir 'el llistó' tan alt que es va assolir el curs passat. No és una fita fàcil, ja que van participar a la Copa de la Reina i van disputar la fase pel títol de lliga per primera vegada. El tècnic de les vermell-i-negres, Beto Borregán, afronta la seva quarta temporada a Sant Cugat amb la idea de la consolidació entre cella i cella.

El PHCSC femení manté tot el bloc del curs passat, amb només una incorporació, Laura Porta. Borregán té a la seva disposició un bloc jove, però ben compenetrat.

L'Ok Lliga comença al novembre, a causa de les competicions internacionals que s'estan disputant ara. En tot cas, l'equip ja està podent mesurar la seva força amb la disputa de la Lliga Catalana, que ha començat aquest cap de setmana.


Beto Borregán

Som un equip encara molt jove i en formació, però vam fer una temporada passada molt bona. Volem fer un passet més endavant i consolidar-nos a l'Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.