El Junior femení jugarà la EHL, màxima competició europea d'hoquei herba

El conjunt santcugatenc aconsegueix plaça per un torneig que es jugarà a Holanda


  • Comparteix:

El Junior jugarà l'EHL / Foto: Cugat Mèdia

El Junior jugarà l'EHL / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior d'hoquei herba disputarà la EHL, màxima competició continental. La Federació Europea d'Hoquei Herba ha confirmat que Espanya tindrà dues places per aquesta competició que ocuparan Club de Campo i el conjunt santcugatenc. Els vuit millors equips europeus es donaran cita a Holanda a mitjans d'abril en un format d'eliminatòries directes. El club blau-i-negre disputa per primera vegada aquesta competició referent a nivell mundial.

El rànquing europeu d'hoquei herba s'ha modificat a les dues primeres posicions. Holanda encapçala aquesta classificació tenint en compte els resultats dels dos darrers anys a competició europea. La segona plaça ha canviat de propietari, Espanya ha superat Alemanya pels bons resultats del Club de Campo i Valdeluz,

Aquest fet ha propiciat que Espanya tingui dues places per anar a Europa. Club de Campo, vigent campió de lliga, i el Junior, subcampió de lliga i campió de Copa, seran els representants espanyols.

El tècnic, Marcel Malgosa, ha ressaltat l'alegria de jugar l'EHL, un fet històric per a l'entitat. "Fa dos anys havíem de disputar l'Eurohockey i la covid no ens va deixar. Europa ens devia una" ha explicat Malgosa.




Marcel Malgosa

Molt contents i ja feia dies que esperàvem aquesta confirmació. Europa ens devia una.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.