El Junior Masculí planta cara, però cau davant el Club de Campo

Els santcugatencs han gaudit de diverses ocasions clares, però han perdonat davant el vigent campió de lliga

El Junior masculí ha perdut (0-3) contra el Club de Campo en el partit corresponent a la sisena jornada de la Divisió d'Honor A d'hoquei herba. Tot i que el conjunt santcugatenc ha competit de tu a tu davant el vigent campió i màxim favorit al títol, el partit s'ha acabat decidint per petits detalls que els homes d'Oriol Torras no han sabut interpretar. Els blau-i-negres, que ocupen la setena plaça de la classificació, ja preparen la doble jornada de la setmana vinent.

El matx ha començat amb un Junior atrevit que ha intentat imposar el ritme joc i que ha gaudit de les primeres opcions de gol a través del contraatac. Lluny d'arronsar-se, el Club de Campo s'ha refet dels dubtes inicials i ha estat el primer a encetar la llauna després d'una acció de banda convertida per José María Basterra. A partir d'aquest instant, els blau-i-negres han lluitat per situar l'empat en el marcador, però tot i la mostra de caràcter, no han estat capaços de transformar cap ocasió.

A l'inici del segon quart, el Club de Campo ha disposat d'un penal córner al minut tres, però el Junior ha evitat el gol visitant gràcies a una gran defensa coral. Uns minuts més tard, i en conseqüència de la gran tasca defensiva del Junior, ha arribat l'opció més clara per empatar el partit. Ha estat a través d'un penal córner al minut dotze, però el conjunt santcugatenc no ha pogut convertir la falta en diana.

A la represa, el conjunt visitant ha seguit gaudint d'ocasions, fins que a les acaballes del tercer període, ha arribat el segon gol obra del mateix José María Basterra, que ha tornat a aprofitar una situació de penal córner força polèmica. Amb aquest gol, les opcions del Junior semblava que es diluïen, però els homes d'Oriol Torras, que havien tingut ocasions per estrenar-se en el marcador, han seguit generant accions de perill de cara a la porteria de l'equip madrileny.

Ara bé, només arrancar el quart i darrer període, les opcions de victòria se n'anaven a norris després que el Club de Campo anotés el tercer gol a la sortida d'un altre penal córner. En aquest moment el partit s'ha trencat i el Junior ho ha seguit intentant per tal de maquillar el resultat. Quan faltaven sis minuts pel final del matx, el conjunt santcugatenc ha gaudit d'un penal córner a favor, però la rematada s'ha tornat a topar amb un Mario Garin gegantí sota la porteria. Així doncs, l'enfrontament ha finalitzat amb un marcador de 0 a 3.

El tècnic del Junior, Oriol Torras, ha destacat la bona feina de l'equip davant un rival molt complicat, però ha remarcat que el "partit s'ha decidit per petites desconnexions". La propera jornada, els blau-i-negres rebran la visita del Club d'Hoquei de San Sebastián de los Reyes, que ocupa la sisena posició amb un balanç de dues victòries, un empat i dues derrotes.

Oriol Torras

Jugar contra el vigent campió de lliga és complicat, però no podem baixar anímicament després d'encaixar el 0 a 2.