Repartiment de punts entre el Junior i el Polo en un duel ple de gols

Santcugatenques i barcelonines han empatat a 3 en un partit ple d'emoció

L'equip femení del Junior i el Polo han empatat (3-3) en partit corresponent a la jornada 8 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. El partit ha estat ple d'alternances en el marcador i les santcugatenques han hagut de remuntar un 1 a 2. Tot i el 3 a 2 momentani, les barcelonines han assolit la igualada a pocs minuts per al final. El Junior ocupa la cinquena posició, classificat per a la Copa de la Reina, i d'aquí a 15 dies rebrà el FC Barcelona, cuer de la competició.

Partit entre dos conjunts que aspiren a tot cada temporada i aquest matx ha certificat el gran nivell de tots dos equips. El Polo ha sortit molt endollat al terreny de joc i ha gaudit de dues oportunitats. El tercer avís barceloní ha acabat amb diana del Polo obra de Liv Maria. La resposta del Junior molt contundent amb gol de Julia Strapatto. Màxima igualtat al primer quart que el Polo ha volgut trencar amb un penal córner que no ha trobat el camí anhelat del gol.

Al segon quart, mateixa dinàmica amb un Polo incisiu i que ha gaudit d'algunes ocasions. E Junior no s'ha quedat aturat i ha gaudit d'un penal córner sense encert. La mitja part ha acabat amb empat a 1. A la represa, ocasions per a tots dos conjunts en un matx elèctric amb oportunitats de penal córner per al Polo i el Junior. I ocasions també amb diferents jugades per als dos equips.

L'efectivitat ofensiva de Junior i Polo s'ha desfermat al darrer quart. Xantal Giné de penal córner ha avançat el Polo, però a la jugada següent Gigi Oliva ha trobat l'empat amb un xut dur. Les santcugatenques han trobat el tercer en un penal córner amb diana d'Anna Gil. Les barcelonines han reaccionat i a falta de pocs minuts per al final, Sophie Sandra ha igualat el marcador.

El Junior encara ha tingut una opció de fer el quart en un u contra u contra la portera del Polo que ha resolt molt bé. Final de partit amb empat a 3. El tècnic del Junior, Marcel Malgosa, lloa la feina feta per les seves jugadores, però cal millora en la defensa del joc directe del rival.

Marcel Malgosa

Estic content pel partit que ha fet l'equip, però cal millorar en el joc directe defensiu.