El Patí Hoquei cau davant un efectiu Vilafranca que comparteix lideratge

Els santcugatencs han anat sempre a remolc d'un equip vilafranquí que ha imposat la seva llei

Imatge del partit entre el Patí Hoquei i el Vilafranca / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (2-4) a la jornada 4 de l'Ok Lliga Sud davant el Vilafranca. Els santcugatencs han anat sempre a remolc d'un conjunt que vilafranquí que ha imposat la seva major experiència a la categoria. Els santcugatencs ocupen la mitja taula i tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan visitaran la pista de l'Olot, equip de la part baixa de la taula.

Partidàs vibrant el que s'ha viscut al Pav 2 de la Rambla del Celler entre dos conjunts que aspiren a pujar a l'Ok Lliga. El matx ha començat elèctric amb ocasions a totes dues porteries. El visitant Joan Vázquez ha inaugurat el marcador al minut 8. Els vermell-i-negres han despertat i Enric Martí ha igualat el matx. Pau Gilabert ha tingut una falta directa abans d'acabar el primer temps i el Vilafranca també ha gaudit d'un penal que també ha desaprofitat. 1 a 1 al descans.

A la represa, ha arribat el festival del visitant Xavi Aragonés. 1 a 2 al minut nou amb molt d'encert. El capità i golejador del Patí Hoquei, Pau Gilabert, ha empatat amb una autèntica obra d'art. Però Xavi Aragonés ha estat el protagonista amb dues dianes més que han completat el seu hat trick i el 2 a 4 final.